Sema Cıngıllıoğlu İlkokulu

WEB https://semacingilliogluio.meb.k12.tr
Adres : DİCLE MAH. KAYMAKAM HALİL ULUSOY CAD. OKUL BLOK NO 59 MERKEZ / ŞIRNAK
VİZYON : Öğrencilerimizin; kendine güvenen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli, toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan birey olmalarını sağlamak, Her çocuk için yaratıcı, çok yönlü, haklarını koruyabilen, güven, hoşgörü ve sevginin hakim olduğu bir ortam yaratmak, Okulumuzu; öğrencileri, öğretmenleri ve velileri ile çevrede örnek gösterebilecek ve gurur duyacak bir kurum haline getirmek, Öğrencilerimizin istek ve ihtiyaçlarını en kısa sürede gidererek, onları başarıya götüren yolda motive edip, umut ve güveni aşılayarak hedeflerine emin adımlarla gitmelerini sağlamak, Çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteğini ve yeteneğini kazandırmak.
MİSYON : Demokratik, çağdaş, Atatürkçü bir yaklaşımla teknolojiyi takip eden seçkin bir eğitim kurumu olmak ve ilkokul çağındaki bütün öğrencilerimizin, bilgili becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve her çocuğun; dünü tanımasını, bu günü öğrenmesini, yarını paylaşarak nitelikli insanlar olarak yetişmelerini sağlamaktır.
BAŞARILAR :

Otopark:1
Öğretim Şekli :Tam Gün Öğretim
Saatler : 08.30-11.40 12.40-14.10
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Merkezde
Kontenjan Bilgileri : Okulumuzda 500 üstü öğrenci kontenjanı bulunmakta. Bunun içinde özel eğitim ve ana sınıfı öğrencileri de dahildir.
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Gençlik ve spor bakanlığı ile aramızda ´´kitap okuma, anlama, anlatma´´ projesi, Halk Eğitim Merkezi ile de ´´halk oyunları ve okuma yazma´´ projeleri.